آيا خواص باورنكردني روغن حيواني را مي دانيد

۲ بازديد

بياييد با خواص روغن حيواني آشنا شويم

 

روغن حيواني يا روغن كرمانشاهي، غذايي است كه در گذشته بسيار مورد استفاده قرار مي گرفت و امروزه كمتر استفاده مي شود. اما جالب است بدانيد روغن حيواني خواص شگفت انگيزي دارد و در درمان بسياري از ناهنجاري ها موثر است. روغن حيواني حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 و ويتامين A است و تاثير بسيار خوبي بر سلامت بدن دارد. البته بايد در حد اعتدال مصرف شود; زيرا مصرف زياد روغن حيواني دريچه هاي عروقي را تنگ مي كند و خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را افزايش مي دهد. در اين مقاله به خواص روغن حيواني و موارد ديگر مي پردازيم.

 

برخي از فوايد روغم حيواني براي سلامتي

 

روغن حيواني يكي از مواد غذايي با خواص استثنايي است. روغن حيواني از شير گوسفند، گاو و بز به دست مي آيد و داراي چربي 0.2 تا 99.8 درصد است. در زير به برخي از خواص روغن حيواني اشاره مي كنيم.

 

  • نقش روغن حيواني در بهبود عملكرد دستگاه گوارش
  • نقش در تامين ويتامين هاي حياتي بدن
  • داراي كلسترول LDL بسيار پايين
  • كمك به تقويت سيستم ايمني بدن
  • روغن حيواني نقطه دود بالايي دارد
  • در درمان سوختگي موثر است
  • در درمان سوختگي موثر است
  • روغن حيواني عاري از ناخالصي است
  • براي زيبايي صورت و پوست مفيد است
  • در درمان سرماخوردگي مفيد است
  • بينايي خود را افزايش دهيد
  • به درمان بيماري هاي تيروئيد كمك مي كند
  • در خلق و خوي موثر است
  • استفاده خانگي

 

خواص روغن حيواني براي رحم

 

خشكي واژن ناشي از كمبود هورمون استروژن يكي از بيماري هايي است كه زنان را درگير مي كند. عواملي مانند سيگار كشيدن، سقط جنين، شيردهي، بارداري، داروهايي مانند دانازول، جراحي مانند شيمي درماني، راديوتراپي و يائسگي عواملي هستند كه به خشكي واژن كمك مي كنند.

سوزش و خارش واژن همراه با درد از علائم خشكي واژن است. افراد مبتلا به اين بيماري مي توانند از روغن حيواني به صورت شياف يا از پماد موضعي آن براي كاهش خارش استفاده كنند. خوردن روغن حيواني همراه با غذا مي تواند باعث تقويت تخمدان ها و رحم شود. همچنين روغن حيواني به دليل دارا بودن ويتامين بالا مي تواند باعث تقويت هورمون هاي زنانه و افزايش باروري شود. رعايت اعتدال در مصرف روغن بسيار مهم است، زيرا مصرف بيش از حد روغن حيواني مي تواند منجر به بيماري قلبي شود.

 

فوايد روغن حيواني براي پوست صورت

 

خواص پوست روغن حيواني يكي از بهترين دلايل استفاده از اين روغن است. به دليل چربي هاي موجود در روغن حيواني، در كاهش خشكي پوست بسيار موثر بوده و در واقع در آبرساني پوست نقش دارد. همچنين روغن كرچك در كاهش لك هاي صورت و آنها موثر است. براي تهيه ماسك روغن حيواني مي توانيد روغن را با آرد گرم و آب مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد. پس از تهيه خمير آن را روي پوست خود بماليد و پس از 20 دقيقه با آب سرد بشوييد. اين ماسك را سه بار در هفته روي صورت خود بماليد تا تاثير آن را ببينيد.

با اين تفاسير ممكن است شما به فكر قيمت روغن حيواني كرمانشاهي بيفتيد! اينجا بهترين فروشگاه براي خريد اين محصول بكر است.

 

خواص روغن حيواني براي مو

 

روغن حيواني تاثير بسزايي در درخشندگي مو دارد و اگر به مدت طولاني با برنج خورده شود در تقويت مو و رشد آن تاثير بسزايي دارد. اگر مي خواهيد از شر لكه ها خلاص شويد، مي توانيد قبل از دوش گرفتن مقداري روغن حيواني به موهاي خود بماليد تا اثر آن را ببينيد. حدود يك ساعت پس از استفاده از روغن، موهاي خود را با شامپو بشوييد.

 

فوايد روغن حيواني از كلام دكتر روازاده

 

دكتر طب سنتي دكتر به گفته روان زاده، هر چه روغن حيواني بيشتر وارد بدن شود، بيماري هاي بيشتري از بدن دفع مي شود و روغن حيواني كلسترول اضافي بدن را مي سوزاند. اما بايد بدانيد كه مصرف مداوم دنبه براي كساني كه فعاليت بدني و ورزش ندارند مي تواند منجر به بيماري شود. همچنين اگر روغن حيواني به درستي تهيه شود از رسوب در بدن جلوگيري مي كند و مثلاً اگر در تهيه كمي پياز استفاده شود بوي آن كم شده و ويسكوزيته و غلظت آن از بين مي رود و از رسوب در امان مي ماند.

 

فوايد روغن حيواني از نظر دكتر خير انديش

 

دكتر خيرانديش در اين باره مي گويد: يكي از روغن هايي كه كليه ها را گرم و نرم مي كند روغن حيواني است; وقتي خورده مي شود گرم مي شود و با ادويه ها نرم مي شود. يكي ديگر از فوايد اين روغن اين است كه اگر در يك وعده استفاده شود تا سه بار از گرسنگي جلوگيري مي كند. همچنين اين روغن براي تميزي، سفيدي و درخشندگي پوست صورت بسيار مفيد است.

بنابراين روغن حيواني تهيه شده از چربي شير گاو و گوسفند مفيدترين غذا براي بدن است كه نقش مهمي در سلامت بدن دارد. البته بايد توجه داشت كه براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي بايد در حد اعتدال مصرف شود.

 

مقايسه كره گوسفندي با كره گاوي

 

روغن حيواني از چربي گاو يا گوسفند توليد مي شود. اما نكته مهم اين است كه كره گاوي بهتر است يا كره گوسفندي؟ از آنجايي كه شير گوسفند كمتر از شير گاو توليد مي شود، كره گوسفند گرانتر از شير گاو است. همچنين به دليل نوع شير گوسفند، كره بدست آمده از آن براي بدن مشكل هضم است و برخلاف گوشت گوسفند، روغن گوسفند طبيعتا سرد است. اما يكي از مزيت هاي كره گوسفندي اين است كه طعم بهتري نسبت به كره گاوي دارد، به خصوص اگر شير آن بهاره باشد.

مسلما بايد براي استعلام قيمت روغن حيواني محلي به يك فروشگاه بكر در بهترين نقاط ايران دسترسي داشته باشيد.

اما در مورد روغن گاو، ماهيت روغن گاو با گوشت آن متفاوت است; هضم آن راحت تر از كره گوسفندي است و هزينه كمتري دارد. اما عطر روغن گاو بسيار كمتر از روغن گوسفند است. انتخاب نوع كره حيواني به مزاج شما بستگي دارد، يك پزشك طب سنتي ممكن است روغن حيواني سرد مزاج را براي افرادي كه مزاج گرم دارند پيشنهاد دهد يا برعكس.

مشخصات درخت فندق

۰ بازديد

مشخصات درخت فندق

طبق بررسي ها و تحقيقاتي كه كارشناسان و مهندسان مجموعه alpha nahal انجام داده اند: فندق درختچه اي است با ارتفاع 1/5 متر كه معمولا بلند نمي شود ولي در مواردي كه شرايط آب و هوايي مساعد و خاك بسيار حاصل خيز باشد به ارتفاع 6 تا 7 متر (گاهي بيشتر) در مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه به وجود مي آورد. بومي اروپا و آسياي صغير است كه كشت آن از زمان هاي بسيار قديم در ايران متداول بوده و به صورت خودرو در جنگل هاي ارسباران، تالش، زنجان ديده مي شود. درخت فندق پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز يا دم برگي بطول تقريباً يك سانتي‌متر مي باشد.

 فندق داراي دو نوع گل نر و ماده است كه به صورت سنبله آويخته در پاييز ظاهر مي شود. نوع نر اين گل‌ها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پاييز ظاهر مي‌شود. هر گل آذين گل‌هاي ماده فندق 10 عدد گل كوچك دارد اما در هر خوشه 3-2 عدد ميوه تشكيل مي‌شود. گل‌هاي فندق 3 تا 4 سال پس از كاشت ظاهر مي‌شوند. اما باردهي از 5 الي 6 سالگي آغاز مي‌گردد و به مدت 20 – 10 سال درختان فندق باروري اقتصادي دارند.

ميوه آن كه فندق ناميده مي‌شود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگي پوشيده شده است ولي تدريجاً پس از خشك شدن از آن جدا مي‌شود. گرچه چوب فندق به سرماي زياد مقاوم است اما به جوانه‌هاي گل فندق در 10- درجه سانتيگراد آسيب جدي وارد مي‌شود و موجب كاهش محصول مي‌گردد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

ارقام مختلف فندق

ارقام مختلف فندق را از جهات زير دسته بندي مي كنند :

1- اندازه ميوه

2- ميوه بستن زودهنگام يا “زود ميوه

3- ميوه بستن ديرهنگام يا “دير ميوه

4- گرده دهنده ها

فندق بومي اروپا و آسياي صغير و قفقاز است كه درختچه اي به ارتفاع ??? متر كه در اماكن مساعد به ارتفاع ? تا ? متر (گاهي بيشتر) درمي مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه بوجود مي آورد. برگهائي پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز و گلهائي بر دو نوع نر و ماده دارد. نوع نر اين گلها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پائيز ظاهر مي شود.

اصول كاشت و پرورش درخت فندق

فندق درختچه اي به ارتفاع ??? متر كه در اماكن مساعد به ارتفاع ? تا ? متر (گاهي بيشتر) درمي مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه بوجود مي آورد. برگهائي پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز و گلهائي بر دو نوع نر و ماده دارد. نوع نر اين گلها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پائيز ظاهر مي شود. ميوه آن كه فندق ناميده مي شود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگي پوشيده شده است.ولي تدريجاً پس از خشك شدن از آن جدا مي شود. گونه C.avellana به عنوان فندق اروپائي شناخته شده و بصورت تجاري كاشته مي شود. در اثر دو رگه گيري اين گونه با ساير گونه هاي موجود در اين جنس تنوع زيادي در ارقام فندق ايجاد شده است.

فندق بومي اروپا و آسياي صغير و قفقاز است . پرورش درخت فندق از زمانهاي قديم معمول بوده و كشت آن در اروپا از قرن جهاردهم ميلادي رو به توسعه گذاشت و بتدريج در ممالك اطراف حوزه درياي مديترانه متداول گرديد . پرورش باغي اين درخت در ايتاليا با كشت ? واريته در سال ???? شروع شده همچنين واريته هاي زيادي در سال ???? در انگلستان شناخته شد . فندق رقم كنتيش كاب كه بنام دوچيلي هم معروف است از يك گياهچه فندق كه در سال ???? كاشته شد بدست آمده و هنوز هم كشت ميشود.

فندق به دليل داشتن ريشه هاي افشان و فرم رشد درختچه اي و با پاجوش دهي فراوان مي توان در جلوگيري از فرسايش خاك و تثبيت آن بسيار موثر واقع شود. فندق از گياهان كم توقع و مقاوم به عوامل نامساعد محيطي ميباشد. ميزان توليد فعلي فندق در جهان ?? %‌ كمتر از نياز بازارهاي جهاني است. بنابراين توليد اين محصول از نظر اقتصادي داراي اهميت ويژه اي است . همچنين فندق به دليل داشتن قابليت نگهداري طولاني و حمل و نقل آسان مي تواند درآمد قابل ملاحظه اي را برا ي كشاورزان تأمين نمايد . كشت فندق در اراضي شيب دار مي تواند علاوه بر تثبيت خاك ،‌باعث تبديل اراضي ديم كم بازده به باغهاي اقتصادي مي گردد . در ايجاد اشتغال مولد بسيار موثر مي باشد.

نكات لازم براي كاشت درخت فندق:

تنها نكاتي كه در زمان كاشت فندق بايد به آن بايد اهميت دهيد اين است كه درخت فندق پر ريشه است و در عين كم ارتفاع بودن بايد فاصله مناسب را براي رشد ريشه‌ها در اختيار درختچه قرارداد. به همين دليل فاصله مناسب براي هر درخت با درخت ديگر 4.5 تا 6 متر است. بهتر است درختان به‌صورت خطي كاشته شود؛ چراكه در زمان گرده‌افشاني مي‌توانيد ميوه‌هاي بيشتري را بارور كنيد.

نكته مهم بعد كه در زمان كاشت نهال فندق بهتر است به آن اهميت دهيد زمان كاشت است. براي كاشت درختچه حتماً درزماني كه نهال يا پاجوش در خواب زمستاني است اقدام به ‌قرارگيري در خاك كنيد.

زمان كاشت درخت فندق

پس از پايان سرماي زمستان و اوايل بهار بهترين زمان براي كاشت نهال مي باشد. قبل از كاشت، ريشه نهال ها در محلول آب، خاك و كود حيواني قرار داده ميشود، اين كار در ميزان گيرايي نهال هاي جوان بسيار مؤثر است و پس از آن نهال هاي تيمار شده به نحوي در چاله قرار داده مي شوند كه طوقه نهال ها در بالاتر از سطح خاك قرار گيرد.

تهيه چاله براي كاشت درخت فندق

گودال ها بايستي قبلا آماده شده باشند. زمان گود برداري با زمان درختكاري در ارتباط است، بدين معنا كه اگر موقع كاشت نهال اواخر پاييز است، چاله ها بايستي در تابستان و اگر موقع كاشت نهال در زمستان است، چاله ها بايستي در پاييز حفر شده باشند.

ابعاد گودال بستگي به نوع خاك و اندازه ريشه دارد. ابعاد گودال بايستي به نحوي باشد كه ريشه.ها در موقع كاشت با ديواره تماس پيدا نكنند. در خاك هاي مرغوب گودال مي بايستي فضايي بين 30 الي 60 سانتي متر .از نوك ريشه ها تا انتهاي گودال داشته باشد و اين فضا براي خاك.هاي نامرغوب مي بايستي بيشتر مد.نظر قرار گيرد. معمولا قطر چاله ها بين 30 الي 70سانتي متر.خواهد شد. در صورتي كه از مته پشت تراكتور استفاده.شود، قطر چاله حدود 40 سانتي متر خواهد بود.

تنظيم فاصله بين درختان يكي از شرايط كاشت درخت فندق

به طور كلي فواصل كاشت فندق در زمين هاي دشت 5×4 متر و به صورت سيستم مستطيلي است. اين فاصله در مناطق كوهستاني به 4×4 متر بر روي خطوط تراز تغيير مي.يابد تا جلوي فرسايش خاك گرفته شود.

شرايط و نحوه مراقبت از درخت فندق:

زميني كه قصد داريد در آن درختان فندق بكاريد بايد زهكشي بهتري داشته باشيد. به خاطر داشته باشيد نيازي نيست كه خاك آن منطقه خيلي غني باشد؛ چراكه درصورتي‌كه خاك مواد معدني و مغذي زيادي داشته باشد برگ‌هاي درخت بيش‌ازاندازه رشد مي‌كند.

درخت فندق هر دو مدل گل از لحاظ جنسيتي يعني هم ماده و هم نر را دارد. اين موضوع بدان معنا نيست كه درخت مي‌تواند خود بارور باشد. باروري درخت به‌واسطه گرده‌افشاني است، پس بهتر است درختان فندق را به صورتي گروهي و خطي بكاريد. خطي كاشتن فندق كمك مي‌كند در زمان گرده‌افشاني ميزان بيشتري گرده‌هاي فندق به دام افتد.

نكته‌ ديگري كه در زمان كاشت درخت فندق بايد به آن توجه كنيد زمان گرده‌ افشاني گل‌ها است. درصورتي‌كه از نهال فندق با گونه‌هاي مختلف استفاده مي‌كنيد نمي‌توانيد براي به دام افتادن گرده‌ها زياد اميدوار باشيد. گرده‌ افشاني هر گونه با گونه ديگر در زمان متفاوتي صورت مي‌ گيرد، پس اگر مي‌خواهيد كه درختتان محصول خوبي بدهد تلاش كنيد كه گونه‌ها را مشابه انتخاب كنيد.

رطوبت مناسب فندق

وجود رطوبت كافي يكي ديگر از عواملي است كه براي كشت فندق ضروري است . ميزان رطوبت بين?? تا ?? %‌ براي كشت و پرورش فندق مناسب مي باشد . در صورتي كه ميزان بارندگي ساليانه حداقل ??? ميلي ليتر با پراكنش مناسب در فصول گرم باشد مي توان به كشت ديم فندق اقدام نمود. در غير اين صورت برا ي توليد تجاري آبياري تكميلي درختان در ماههاي خرداد ،‌تير و مرداد الزامي مي باشد.

مالچ پاشي

جهت حفظ رطوبت خاك از موادي مانند كاه و كلش، بقاياي گياهي، مالچ نفتي و غيره استفاده ميشود. مالچ  مانع رشد علف هاي هرز در اطراف نهال شده و در برابر تغيير دماي شديد خاك و از دست دادن آب  نهال را محافظت مي كند .

مراقبت و آبياري درخت فندق:

فندق درخت مقاومي است به همين علت مي‌ تواند در انواع خاك‌ها (به‌جز باتلاقي) رشد فوق العاده اي داشته باشد. همين مقاومت در مورد مصرف آب نيز وجود دارد. درختان بالغ فندق در برابر خشكي مقاوم هستند، اما براي رشد درختچه‌هاي جوان بايد شرايط رطوبتي ثابتي براي درخت فراهم آوريد. اين شرايط به صورتي است كه هرگز نبايد اجازه دهيد خاك اطراف درختچه كاملاً خشك شود.

در صورتي‌ كه قصد داريد نهال فندق را در آب‌ و هواي خشك بكاريد، بايد مراقبت بيشتري را براي رشد درخت انجام دهيد. در زمان فصل رشد و زماني كه درخت فندق به خواب نرفته بايد به‌صورت مداوم رطوبت مناسب و نرمالي را براي آن فراهم كنيد.

مديريت آفات و بيماري‌هاي پس از كاشت درخت فندق:

درخت فندق در گروه درختان مقاوم قرار دارد به همين علت رشد آن آسان است. در عين رشد خوب درخت به حيوانات، آفات و بيماري‌هايي كه درخت با آن‌ها مواجه مي‌شود بايد توجه كرد. در ادامه به مواردي كه سلامت درختان شما را تهديد مي‌كند اشاره‌كرده‌ايم.

گياهخواران كوچك و بزرگ نهال فندق: درصورتي‌ كه باغ يا باغچه شما حفاظ و ديوار مناسبي به‌ عنوان حريم نداشته باشد، گياهخواران بزرگ مثل گوزن‌ها و در برخي موارد گله‌هاي گوسفند و بز به باغ شما خواهند آمد. گوزن‌ ها و گوسفندان عاشق برگ‌ هاي جوان و تازه درخت فندق هستند. اگر پاي كله بزها به باغتان باز شود بايد قيد درختانتان را بزنيد چون بزها آش را با جايش مي‌خورند. پس حتماً براي باغتان حفاظ و حريم تهيه كنيد.

گياهخواران كوچك مثل سنجاب‌ ها و پرندگاني مثل كلاغ نيز به محصولات باغ شما چشم طمع دارند. به همين علت بهتر است فندق‌ها را در زمان رسيدن سريع برداشت كنيد.

حشرات و آفت‌ها مهم باغ فندق:

حشرات و آفاتي هستند كه به‌ صورت اختصاصي به درخت فندق حمله مي‌كنند. در ادامه به معرفي اين حشرات پرداخته‌ايم.

كرم فيلبرت يا پروانه بلوط: در زمان كاشت درخت فندق حتماً بايد حواستان به اين پروانه‌ها باشد. اين پروانه‌ها با باله‌هايي به رنگ قهوه‌اي و خط‌هايي به همان رنگ اما كم‌رنگ‌تر مهمانان ناخوانده درخت فندق هستند. لارو اين پروانه‌ها در زمستان در خاك‌پاي درخت قرار مي‌گيرد. اين لاروها در فصل بهار به‌صورت شب‌ پره‌ هايي از خاك بيرون مي‌آيند. بعدازآن اين شب‌پره‌ها روي پوست درخت فندق تخم‌ گذاري مي‌كنند. حمله اصلي اين لاروها زماني است كه تخم‌هاي جوان بيرون مي‌آيند و وارد مغز فندق مي‌شوند و از آن تغذيه مي‌كنند.

اگر مي‌ خواهيد به‌ صورت طبيعي اين مهمانان ناخوانده را فراري دهيد، بهتر است گياهاني مثل گل مرواريد، گل هميشه‌بهار و شويد بكاريد. اين گل‌ها حشرات شكارچي مفيد مثل زنبورهاي شكارچي لارو را به باغ شما مي‌كشاند. اين زنبورها با خوشحالي مسئول آفت زدايي از باغ مي‌شوند.

شپشك ها: اين سوسك‌ هاي پوزه‌ دراز در فصل بهار به برگ درختان فندق حمله كرده و آن‌ها را مورد حمله قرار مي دهند. علاوه بر آسيب به برگ‌ها به ساقه‌هاي جوان و پوست درخت نيز آسيب مي‌رسانند. ضرر ديگري كه اين شپش ها وارد مي‌كنند اين است كه در اوايل تابستان درون فندق‌ها تخم‌گذاري مي‌كنند و لارو اين حشرات به ميوه تازه حمله كرده و آن را مي‌خورد.

مشكلي كه وجود دارد اين است كه فندق‌هايي كه موردحمله اين حشرات قرارگرفته‌اند. نمي‌ريزند و شما در زمان برداشت اين فندق‌ها را به همراه فندق‌هاي سالم برداشت مي‌كنيد

يكي از راه‌هاي طبيعي دفع شپشك اين است كه قبل از گل‌دهي درخت با فشار آب شپشك‌ها را از روي آن بريزيد. درصورتي‌كه شپشك‌ها روي خاك بيفتند ديگر نمي‌توانند به درخت حمله كنند. حتي مي‌توانيد بعد از باران درخت را بتكانيد تا اين حشرات از درخت جداشده و بيفتند. بهتر است روي خاك ماده شپشك‌كش بريزيد تا در صورت افتادن آن‌ها روي خاك از حمله مجدد آن‌ها به درخت مطمئن باشيد.

بيماري‌ هاي درختان فندق چه نام دارد؟

اگر قصد كاشت درخت فندق را داريد، بايد حتماً بيماري‌هاي درخت را بشناسيد. در ادامه به معرفي بيماري‌ها پرداخته‌ايم.

قارچ ريشه درخت فندق: (Armillaria) قارچي است كه ريشه درخت فندق را مي‌ پوساند. زماني كه ريشه درخت به اين قارچ آلوده شود برگ‌هاي آن تغيير رنگ داده و يكي پس از ديگري مي‌افتند. بعد از ريزش برگ‌ ها شاخه‌ ها مي‌ ريزند. در برخي موارد در بن گياه قارچ‌هاي زردرنگ ظاهر مي‌شود. اگر درخت شما به اين قارچ آلوده شد، براي جلوگيري از آلودگي ديگر درختان بايد درخت را از خاك درآورده و درجايي بسيار دورتر دفن كنيد.

بيماري باكتريايي درختان فندق: درصورتي‌ كه درخت به بيماري باكتريايي مبتلا شود، شاخه‌ هاي جوان و جوانه‌ها آسيب مي‌بينند. درصورتي‌كه به‌موقع متوجه اين بيماري در درخت نشويد، جوانه‌ها مي‌ميرند و كل شاخه درگير مي‌شود. خوشبختانه در اين بيماري نيازي به حذف كلي درخت نيست. تنها شاخه بيمار را قطع كنيد و آن را دور از باغ و درخت فندق دفن كنيد.

https://alphanahal.ir/hazelnut-seedling/

مشخصات و قيمت بهترين آسياب قهوه خانگي

۲ بازديد

:مشخصات و قيمت بهترين آسياب قهوه خانگي

 

مشخصات و قيمت بهترين آسياب قهوه خانگي كدام است؟ بهترين آسياب قهوه برقي خانگي داراي چه ويژگي هايي است؟ قيمت انواع آسياب قهوه خانگي چقدر است؟ قيمت دستگاه آسياب قهوه خانگي به چه چيزهايي وابسته است؟ همه اين پرسش ها را در ادامه بررسي مي كنيم تا شما بتوانيد با خيال آسوده تري خريد آسياب قهوه خانگي را انجام دهيد.

بهترين آسياب قهوه خانگي 

بهترين آسياب قهوه خانگي بايد چه خصوصياتي داشته باشد. اگر شما به دنبال يك آسياب قدرتمند و حرفه اي خانگي هستيد حتماً بايد مشخصات آسياب را مورد ارزيابي قرار دهيد.

  • داشتن موتور قدرتمند و كم صدا يكي از فاكتورهاي مهم براي يك آسياب قهوه حرفه است هر چقدر موتور آساب قدرتمند تر باشد استهلاك دستگاه كمتر خواهد بود زيرا آسياب با سرعت و قدرت بيشتري مي تواند دانه هاي قهوه را آسياب كند.
  • سرعت و دقت بالا نيز مهم ترين فاكتور يك آسياب قهوه خوب است زيرا اگر آسياب انتخابي دقت خوبي نداشته باشد احتمال اينكه نتيجه كار شما خوب نباشد بالا مي رود. همانطور كه مي دانيد يك قهوه خوب علاوه بر مهارت دم آوري وابستگي زيادي به نحوه آسياب آن دارد. هرچقدر آسياب دقت بالا داشته باشد و متناسب با دستگاه مورد نظر باشد قهوه كيفيت بهتري پيدا مي كند.
  • قابليت آسياب قهوه ترك را داشته باشد. در نظر داشته باشيد بسياري از آسياب هاي قهوه قابليت آسياب قهوه ترك را ندارند زيرا اين مدل آسياب بسيار ريز، نرم و به صورت يكدست مي باشد. از اين رو بهتر است آسياب بتواند هر نمونه آسيابي را خرد كند.
  • قابليت جدا شدن مخزن آسياب از خود دستگاه وجود داشته باشد. اين قابليت به شما امكان  مي دهد بعد از هر بار آسياب بتوانيد باقي مانده ذرات آسياب را تميز كنيد. زيرا باقي مانده ذرات آسياب قبلي در آسياب هاي جديد تاثير منفي بر روي طقم قهوه مي گذارد و بهترن است آسياب بعد از هر بار استفاده تميز گردد.
  • داشتن تيغه محكم و با قت بالا در آسياب اهميت زيادي دارد. زيرا مهم بخش آسياب كردن را همين تيغع انجام مي دهد به همين دليل علاوه بر محكم بودن بايد دقت و سرعت مناسبي هم داشته باشد تا آسياب شما يكدست آماده شود.
  • طراحي و ظاهر زيبا نيز يكي ديگر از فاكتورهاي بهترين آسياب قهوه خانگي است.
  • بايد بدنه جنس با كيفيت داشته باشد زيرا بر اثر كاركرد دستگاه اثرات قهوه روي بدنه لكه كثيفي ايجاد مي كنند كه در صورت بد بودن جنس بدنه اين اثرات ماندگار خواهند بود و قابل پاك شدن نيستند. از اين رو جنس بدنه يكي از گزينه هاي مهم براي انتخاب است كه كمنر مورد توجه قرار مي گيرد.
  • داشتن ايمني كافي براي دستگاه هم از ديگر عوامل مهم براي خريد آسياب قهوه خانگي است.
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب انواع مدل هاي قهوه و آسياب براي انواع دستگاه هاي قهوه ساز هم يكي ديگر از موارد مهم براي انتخاب آسياب قهوه مي باشد.
  • شايد باورش كمي سخت باشد! اما به صورت تقريبي بعد از هر بار استفاده از دستگاه حدود 200 تا 300 كرم پرتي قهوه ايجاد مي شود. با توجه به گراني دانه هاي قهوه اين مقدار در تعداد دفعات زياد قابل توجه است. از اين رو انتخاب آسيابي كه كمترين پرتي را داشته باشد يا پرتي آن صفر باشد بسيار حائژ اهميت است. شايد در نگاه اول اين مدل آسياب ها كمي نسبت به آسياب هاي معمولي گرانتر باشند اما در دراز مدت صرفه جويي اقتصادي دارند.
  • عدم مخلوط شدن آسياب هاي قهوه در تعداد دفعات مختلف با درجه يندي متنوع هم يكي ديگر از فاكتور هاي مهم براي انتخاب آسياب قهوه خانگي است. در نظر داشته باشيد شما ابتدا با درجه درشت قهوه را آسياب كرده ايد و بار ديگر نظر داريد با درجه ريز آسياب كنيد عدم مخلوط شدن اين دو مدل آسياب به صورت پشت سر هم يك مزيت فوق العاده است.
  • علاوه بر همه اين فاكتورها داشتن قيمت آسياب قهوه خانگي مناسب و منطقي مي تواند خريد شما را به بهترين شكل رقم بزند.
  • خدمات پس از فروش مناسب در سراسر كشور هم از ديگر ويژگي هاي مهمي است كه بايد مورد توجه قرار بگيرد. متاسفانه برخي از افراد بر اثر عدم اطلاع و ناآگاهي آسياب هاي قهوه اي را انتخاب مي كنند كه هيچ خدمات و پشتيباني ندارد. اين مساله زماني پر رنگ تر مي شود كه با خرابي يا تعويض قطعه روبرو مي شوند و متاسفانه يا قطعات در بازار موجود نيست يا اگر موجود باشد به قيمت هاي نجومي فروش مي روند و همين مساله آنها را وادار به تحميل هزينه هاي بيشتر و يا تعويض دستگاه مي كند. از اين رو قبل از خريد آسياب قهوه خانگي در مورد ضمانت و خدمات پس از فروش تحقيق كافي داشته باشيد.

قيمت دستگاه آسياب قهوه خانگي با توجه به هر كدام از اين فاكتورها مي تواند كم يا زياد باشد اما در نظر داشته باشيد اين وسيله پر استهلاك و مصرفي است و خريد مناسب و شايسته براي اولين بار مي تواند شما را از هرينه هاي احتمالي بعدي در امان نگه دارد. همانطور كه مي دانيد با تحريم ها متاسفانه پشتيباني و خدمات پس ار فروش برندهاي خارجي مطرح از بازار ايران رخت بسته است. از طرفي برخي افراد يودجو براي يود بيشتر مارك هاي تقلبي با اسم برندهاي مطرح را وارد بازار كرده اند كه به هيچ عنوان كيفيت خوبي ندارد و هزينه كردن براي اين محصولات يمك اشتباه محض است. پيشنهاد ما انتخاب برندهاي مطرح و خوب ايراني است كه هم از نظر كيفيت هم رده آسياب هاي قهوه خارجي هستند و هم از نظر قيمت مناسب تر از برندهاي خارجي مي باشند. از طرف ديگر شما به راحتي مي توانيد خدمات پس از فروش مناسبي را داشته باشيد و از نظر تعمير و نگهداري خيالتان راحت باشد. برخي از برندهاي مطرح آسياب قهوه خانگي در بازار ايران عبارتند از: آسياب قهوه خانگي يوكار كه بسيار حرفه اي و با دوام است. بعد از برندهاي ديگر همچون ارغوان- ايليا و ... مي توانند مناسب باشند.

d1_hvzn.jpg

مشخصات آسياب خانگي قهوه يوكار

بهترين آسياب قهوه خانگي ايراني برند يوكار مدل 250 است كه توانسته همه فاكتورها را يكجا داشته باشد. برخي از ويژگي هاي اين غول خانگي و حرفه اي عبراتند از:

  • قدرت موتور بالا كه 0.5 اسب بخار است
  • سرعت در آسياب بسيار بالاست و شما ميتوانيد در كمترين زمان بهترين نتيجه را داشته باشيد
  • قابليت جدا شدن راحت محفظه از دستگاه به منظور شستشو و نظافت
  • درجه بندي كه تا 23 درجه متنوع براي انواع آسياب ها دارد
  • قابليت آسياب قهوه ترك را دارد
  • قابليت آسياب قهوه ترك 10 كيلو در يك ساعت و 30 كيلو قهوه اسپرسو در يك ساعت
  • قطر تيغه 80 ميلي متر از جنس آلياژ فولادي مقاوم
  • پرتي قهوه به حداقل رسيده و عدم مخلوط شدن آسياب ها در درجات متنوع پشت سر هم
  • قيمت منطقي و بسيار مناسب نسبت به آسياب هاي خارجي
  • يكسال ضمانت رايگان
  • خدمات پس از فروش در سراسر كشور

اين آسياب خانگي قوي علاوه بر مصرف خانگي مي تواند گزينه مناسبي براي قهوه فروشي ها و كافي شاپ هاي كوچك باشد. زيرا مي تواند به حرفه اي ترين و بهترين شكل قهوه هاي شما در اندازه هاي دلخواه آسياب كند. براي اطلاع از قيمت روز اين آسياب يا مشخصات بيشتر مي توانيد كلمه (آسياب قهوه خانگي يوكار) را سرچ كنيد و به وب سايت اين مجموعه سر بزنيد.

دلايل مهم براي خريد آسياب قهوه خانگي

همانطور كه مي دانيد برخي از افراد،قهو اعتقادي به داشتن آسياب قهوه ندارند و نياز خود را از فروشنده هاي قهوه تامين مي كنند. اما دلايل مهمي وجود دارد كه بهتر است حتما يك آسياب قهوه دستي يا برقي در خانه داشته باشيد.

  • قهوه هاي آسياب شده به مرور زمان طعم و مزه واقعي خود را از دست مي دهند و اگر شما آسياب نداشته باشيد و قهوه خود را از قهوه فروش ها به صورت آماده تهيه كنيد مي بينيد كه به مرورزمان، مزه قهوه تان عوض شده است. اين به شرطي است كه آسياب قهوه هم در همان زمان اتفاق افتاده باشد. گاهاً برخي از فروشنده ها، آسياب هاي خود را قبلاً آماده كرده اند و آن را به فروش مي رسانند كه اين مساله، وضع را بدتر خواهد كرد.
  • انتخاب دانه هاي قهوه با كيفيت در درجه اول بر عهده خود شماست اين در حالي است كه شما از كيفيت دانه هاي قهوه آسياب شده آماده، هيچ اطلاعي نداريد. قطعاً دانه هاي رست شده با كيفيت بالاتر مي تواند مزه و طعم بي نظيري داشته باشد و بالعكس كه اين مساله با خريد آسياب بر اساس اطمينان و سليقه شما خواهد بود.
  • يكددست بودن آسياب قهوه نيز بسيار مهم است، قطعاً افرادي كه مهارت زيادي در دم آوري قهوه دارند اين مساله را به خوبي درك مي كنند و يكدست بودن آسياب يكي از آيتم هاي مهم براي داشتن يك نوشيدني بي نقص است!

 منبع: https://baamardom.ir/201223/%d9%85%d8%b4%d8%ae%d8%b5%d8%a7%d8%aa-%d9%88-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%a8-%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c/